Over mij....

Ik ben Annemieke van der Haas, ik woon in Wateringen, ben getrouwd en heb 2 heerlijke dochters. Ik hou van lezen en ga vaak naar het strand. Ik heb in mijn jeugdjaren aan topsport (turnen) gedaan. Na mijn sportcarriëre heb ik aan de Haagse Hogeschool gestudeerd voor de opleiding 'Voeding & Diëtetiek'. Ik heb jarenlang als diëtist gewerkt in een ziekenhuis in Den Haag. Daarnaast bleef de sport mij aantrekken dus ook als sportdiëtist heb ik vele (top)sporters mogen begeleiden. Na enkele jaren wilde ik graag wat 'hoger op' en dat resulteerde in functies als zorgmanager, stafmedewerker en projectmanager in hetzelfde ziekenhuis. Ik kwam daar in aanraking met voornamelijk beleidsmatige zaken en projecten.

Maar.... sinds 2015 kriebelt het toch om het roer weer om te gooien. Ik miste het patiënten/cliëntencontact en wilde graag weer met mijn lichaam, gevoel en hart bezig zijn, in plaats van alleen maar met mijn hoofd. Tijdens deze periode kwam ik zelf ook in aanraking met ontspanningsmassages en vond dat zo lekker! Ik moest mijzelf wel over een drempel heen zetten om anderen mij te laten aanraken, maar toen er eenmaal dat vertrouwen was, begon ik er steeds meer van te genieten en merkte dat het mij terugbracht naar mijn lichaam en dat alles in mij weer ontspande. Iets wat ik lange tijd niet had gevoeld. Ik begon het masseren zo interessant te vinden dat ik het graag zelf ook wilde kunnen en begon met een cursus ontspanningsmassage. Dat was echt geweldig! Ik wist het meteen al, hier wil ik mijn werk van maken!

Vol enthousiasme ben ik vele cursussen gaan doen en de opleiding Sportmassage. Ik heb mijn wens kunnen realiseren. Ik heb mijn eigen massagepraktijk '4AnyBody'. Dit is aan huis, gewoon lekker laagdrempelig in een heerlijke ambiance. Ik geef zowel fijne ontspanningsmassages als stevige sport- of bindweefselmassages en natuurlijk alles wat daar tussenin ligt. Dit terwijl er passende muziek draait. Ik werk met amandel- en eucalyptusolie. Je hoeft zelf geen handdoek mee te nemen, alles wordt verzorgd. Als je voor de eerste keer bij mij komt, wil ik altijd weten wat je wens of klacht is. Dan gaan we samen op zoek naar een passende massage voor jou!

Ik werk ook als docent kindermassage op basisscholen. Wat is dat gaaf om te doen. Kinderen zijn zo puur, ze genieten er intens van. En ze hebben in deze hectische wereld oprechte aandacht en aanraking zo hard nodig! Ben je geinteresseerd naar de mogelijkheden, neem dan contact met mij op en geven we samen een mooie invulling hieraan.

Tevens ben ik in de mogelijkheid om op locatie bij beurzen, evenementen, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes te staan. Vaak geef ik hier dan de stoelmassages. Dit wordt altijd gewaardeerd door velen, de lange wachtrijen zeggen vaak genoeg. Als je hier meer over wilt weten, neem dan even contact met me op.

Sinds dit jaar (begin 2018) is masseren niet het enige wat ik doe. Ik geef bij diverse opleidingsinstituten les over het massagevak. Zo kan ik mijn passie overbrengen aan gemotiveerde volwassenen die er net zoveel in geloven als ik. Ik werk als ZZP'er en ben als geaccrediteerd CRKBO docent (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) aangesloten bij de LOI. Naast het lesgeven in massagevakken doe ik dat ook voor voedingslessen. Bij het opleidingsinstituut 'Start2Move' voor sport, fitness en health verzorg ik de opleiding 'Gewichtsconsulent' en de cursus 'Sport en Voeding'.


De combinatie van het een op een begeleiden en het lesgeven in groepsverband is voor mij de perfecte invulling van mijn passie. Ik voer dit dan ook graag '4AnyBody' uit.

Leuk, als je interesse hebt en mij belt of langs komt!

Annemieke